Velkommen

Advokatfirmaet Maj-Britt Rieck Sørensen er din lokale og uvildige advokat og har 25 års erfaring fra "Det grønne område" i Rudersdal kommune.

 

Kontoret lægger vægt på en personlig og hyggelig atmosfære, hvor du som klient er den centrale person.

signature.gif

 

Billede

Dødsbobehandling

 

Jeg har 20 års erfaring i arvesager/bosager.

I forbindelse med en persons død, står arvingerne med en række opgaver. Der skal blandt andet tages stilling til, hvordan boet skal behandles - skal det være privat skifte eller bobestyrerbo, skal vi selv ordne boet eller skal vi få hjælp af en advokat.

Det er vort ønske her på kontoret, at lette bekymringerne for de pårørende og sørge for, at I kommer lettest gennem bobehandlingen.

Jeg behandler alle slags dødsboer - store som små - private skifter som bobestyrerboer. Da jeg selv er involveret i sagsbehandlingen, vil I få en personlig, omhyggelig og korrekt bobehandling. Herudover er det mit mål, at bobehandlingen sker hurtigt og effektivt til arvingernes fulde tilfredshed.

 

Advokatsalær:

Prisen for bobehandlingen afhænger af aktivernes størrelse og karakter, tidsforbruget og boets kompleksitet samt mit ansvar forbundet hermed. Når jeg har kendskab til sagens omfang, giver jeg gerne en fast god pris på behandlingen af hele bosagen fra først til sidst.

Kontakt mig gerne for et møde her på kontoret, således at vi kan gennemgå arveforholdene samt værdierne i boet og hvad der skal ske med aktiverne. Dette første møde vil være uden beregning for jer.

NB: Udgifter til advokatbistand kan fradrages i boet inden beregning sker af boafgiften.

 

Kontakt:

Har I spørgsmål i forbindelse med en arvesag eller ønsker et møde, hører jeg gerne fra jer.

Maj-Britt Rieck Sørensen

Tlf: 4420 0000

e-mail: advokat@advokat-holte.dk

Holte Stationsvej 6
2840 Holte
Tlf.: 44 20 00 00
CVR: 15 93 37 04
advokat@advokat-holte.dk